VAN A TOT WEB is het bedrijf van Silva Tensen. Sinds 2005 werk ik als freelance contentspecialist.

Ik ben opgeleid als vertaler aan de Universiteit van Amsterdam en maakte van 1990 tot 2005 deel uit van het management van LocalEyes International, een internationaal vertaalbureau. In 2005 besloot ik de vertaalwereld achter me te laten en ben ik gaan werken als zelfstandig webredacteur/contentmanager. Inmiddels zet ik al meer dan 15 jaar mijn expertise en ervaring als contentspecialist in bij grote organisaties in verschillende sectoren.

Silva Tensen, Van a tot web

Als zelfstandig professional werk ik met veel plezier in projectteams, samengesteld uit vaste en tijdelijke medewerkers. In projecten ben ik vaak de “spin in het web”, die met een overkoepelende blik, vanuit een praktische insteek, de productie en migratie van de content begeleidt. Daarbij opereer ik in veel gevallen als de verbindende schakel tussen techniek, functionaliteit en content en probeer ik de complexe technische en functionele keuzes die in een project gemaakt moeten worden te vertalen naar gebruiksvriendelijke en praktische oplossingen voor redacteuren en bezoekers.

Het voordeel van werken met VAN A TOT WEB

  • Ik ben een ervaren contentcoƶrdinator met uitstekende projectmanagement- en communicatievaardigheden.
  • Ik ben analytisch ingesteld en zorg voor structuur en helderheid binnen uw project.
  • Ik heb oog voor detail, maar altijd met een focus op praktische oplossingen en efficiĆ«nte processen.
  • Ik ga voor een optimaal resultaat voor gebruikers en bezoekers, binnen de grenzen van het beschikbare budget en de afgesproken doorlooptijd.
  • Door mijn jarenlange ervaring spreek ik de taal van verschillende disciplines binnen het project en kan ik snel schakelen tussen organisatie, techniek, functionaliteit en content.
  • Ik draag de kennis die ik in een project opbouw over aan uw medewerkers, via praktische richtlijnen en instructies, zodat zij uw content ook in de toekomst goed kunnen onderhouden.